torstai 6. tammikuuta 2011

Noin sata päivää jäljellä

Olen pitänyt tällä blogi-foorumilla taukoa noin vuoden johtuen siitä, että olen ollut koko vuoden Radio Dein päivän blogisti keskiviikkoisin. Osa niistä blogeista on julkaistu www.seurakuntalainen.fi sivuilla kolumneina.

Nyt jatkan tällä foorumilla blogikirjoittajana ja kerron heti, että tämä blogi liittyy eduskuntavaaleihin, jotka on noin sadan päivän kuluttua 17.4.2011. Minut on asetettu ehdokkaaksi etelä-savon vaalipiirissä KD:n listoilla. Meillä on vaaliliitto Kokoomuksen kanssa. Viime eduskuntavaaleissa sain noin 2500 ääntä ja tulin varakansanedustajaksi.

Tuo mielenkiintoinen titteli on sellainen, että sillä ei ole ollut käyttöä. Nyt tavoite on sama, mutta "vara" sana edestä pois. Se ei onnistu ilman ääniä, kansan tukea ja yhteistä tavoitetta. Vaalitulokseen tyydyn, koska olen jo hävinnyt vaalit. Mikään ei tee poliitikolle niin hyvää kuin hävitä vaalit. Jos niin käy nytkin, niin sen tunteen tiedän jo. Voi olla, että joku blogin lukijakin olisi siitä tyytyväinen, mutta annetaan kansan ensin päättää. Kansaahan ei voi vaihtaa.

Eduskuntavaalien teemat liittyvät mm. neljään T - kirjaimella alkavaan teemaan: talous, työllisyys, terveys ja turvallisuus. Myös muita teemoja tulee esille kuten maahanmuuttopolitiikka, yrittäjyys, yksielävien asiat ja monet arvokysymykset, joista avioliittokäsitystä on jo ehditty jonkin verran käsitellä.

Toivotan kaikille ehdokkaille oikein hyvää kampanjaa. En aio puhua teistä kauheasti pahaa. Toivon, että saamme hyvän vaalikampanjan. Ja sitten annetaan kansan puhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti